top of page

Profiel

Join date: 29 mrt. 2020

Over

Als hobbyist graveer ik glas. Zo zijn er gegraveerde vazen, spiegels, schilderijtjes (zelfs 3-D!) en windlichten. Daarnaast ruim 100 drinkglazen met afbeeldingen: oldtimers en tweewielers, (boerderij)dieren, sporten, bekende mensen (o.a. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima) en popartiesten (Michael Jackson, David Bowie, Stevie Wonder en vele anderen). Op markten en braderieën demonstreer ik dit ambacht van glas graveren.


Laat voor iemand die u niet kunt bezoeken of voor Moederdag een glas graveren in uw eigen handschrift. Of wat denkt u van een bedankje aan de meester/juf.


Om u een goed beeld te geven van wat ik zoal maak, bekijkt u de vele foto's in wel 30 mappen op de site van De Glasversierder: https://www.facebook.com/De-Glasversierder-1697235277183442 (even selecteren en plakken). Zoals u ziet, ben ik handiger met glas dan met de computer ;-) Krijg de foto's niet gedraaid.
Bij vragen stuurt u gewoon een bericht op de site of mail naar henny_blonk@hotmail.com


Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en ik niet op een markt of braderie ben, worden eventuele verzendkosten gedeeld. Dus ik betaal de helft.

De Glasversierder

Meer acties
bottom of page