Schrijf je in voor de Zeldzaam Mooi evenementen, markten en festivals in 2020. Na goedkeuring van je inschrijving ontvang je van Zeldzaam Mooi een factuur ter bevestiging van je deelname. Wij hanteren de volgorde van de datum van je inschrijving en proberen zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden. De Zeldzaam Mooi evenementen, markten en festivals lopen snel vol, dus hoe eerder je je inschrijft des te eerder ben je verzekerd van een plekje. De deelnemer is verplicht om tijdens het evenement, markt of festival zijn/haar marktkraam open en bemand te houden. Er wordt alleen eerder afgebouwd met toestemming van Zeldzaam Mooi en met een gegronde reden, bijvoorbeeld door een weeralarm. 

Op het inschrijfformulier staat helemaal onderaan het deelname bedrag. Deelname bedragen verschillen, afhankelijk van het event, de locatie en desbetreffende gemeente. 

 

Het deelname bedrag is inclusief:
 

- Staplaats van 5.00 m lengte en 3.00 m breedte of marktkraam met een lengte van 4.00 m, breedte tafelblad van 1.10 m, hoogte 2.50 m,        grond naar tafelblad: 70 cm en voorzien van een wit dakje. In een binnen locatie maken wij ook wel eens gebruik van kleinere marktkramen met  een lengte van 3.00 m, breedte tafelblad van ca. 1.00 m, hoogte ca. 2.20 m, grond naar tafelblad: ca. 70 cm en voorzien van een dakje.

- Elektriciteit (alleen tegen meerprijs). 

- Persoonlijk berichtje over je producten uitgelicht op onze online event pagina.

- Indien gefotografeerd tijdens het event, gratis hoge resolutie foto's van jouw producten, presentatie of marktkraam.

- Gratis posters en flyers van het event voor eigen gebruik en eigen verspreiding.

- Twee muntjes voor een gratis kop koffie en/of thee tijdens het event.

- Indien wij sanitaire voorzieningen faciliteren, gratis gebruik van sanitaire voorzieningen voor alleen deelnemers.

- Gratis extra materiaal voor je marktkraam, zoals planken, balken, bokjes e.d., dit kun je aangeven bij bijzonderheden op het inschrijfformulier.

- Toegang tot het Zeldzaam Mooi netwerk met alleen maar gepassioneerde, talentvolle creatieve ondernemers.

Kijk voor tips & tricks, praktische zaken en meer voor deelname aan een event ook op ons blog!

Tijdens onze Zeldzaam Mooi evenementen, markten en festivals worden er foto's gemaakt door onze eigen fotografen, het beeldmateriaal is eigendom van Zeldzaam Mooi en kan gebruikt worden voor publicatiedoeleinden zowel online en op toekomstige posters en flyers van Zeldzaam Mooi.

 

Let op; indien je deelname is bevestigd door het toesturen van een factuur en je wilt annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt € 20,- exclusief btw aan annuleringskosten/administratiekosten in rekening te brengen. Kijk hier voor de volledige algemene voorwaarden. 

Schrijf je in voor de Zeldzaam Mooi markten, evenementen en festivals in 2020 (wijzigingen voorbehouden) Alle markten voldoen aan de laatste RIVM richtlijnen.

Zaterdag 26 september 2020 en zondag 27 september 2020 Zeldzaam Mooi Museum Markt in Veldhoven

Zondag 4 oktober 2020 Zeldzaam Mooi Markt in Groningen

Zondag 25 oktober 2020 Zeldzaam Mooi Markt in Zutphen

Zondag 8 november 2020 Zeldzaam Mooi Markt in Groningen

Zondag 29 november 2020 Zeldzaam Mooi Binnen en Buiten Markt Fooddock Havenkwartier in Deventer

© 2010 - 2020 Zeldzaam Mooi | KvK 60857102 | BTW NL001645777B77  | info@zeldzaammooi.com