top of page

Van bedrijfsfeest tot opening, van beurs tot bruiloft, of je eigen verjaardag. Met de Boutique Bar van Zeldzaam Mooi heb je de beste koffie’s, wijnen, heerlijke bubbels, bieren, de lekkerste hapjes én die leuke sfeer. De meer dan 50 jaar oude Commer Campervan pb2500 automaat uit 1969 is een absolute eye catcher, je gasten zullen opkijken. Of wat denk je van het kleine krachtpatsertje, een originele Duitse brandweeraanhangwagen uit 1963 voor een wat kleiner budget.

Wat er geserveerd wordt, is net zo bijzonder. Wij serveren de lekkerste koffie, biologische thee, frisdranken, ranja en sappen uit luxe biologische disposables. Wij zetten ons in voor een gezonde en eerlijke planeet mét extra aandacht voor onze oceanen. Een serieuze boodschap aan de wereld, maar met een knipoog. Geen geitenwollensokken gedoe, maar noodzakelijk en vooral toegankelijk voor iedereen.

Boutique Bar is altijd in voor een klein feestje, maar het kan ook groot. Naast de barista bus brengen wij ook een bijpassend terras mee, of de aankleding met festival slingers, festival vlaggen, parasols en festival borden. Een compleet foodtruck festival. Als je wilt, nemen we ook nog de muziek mee. Uiteraard je kan de barista bus, de aankleding en de catering ook los afnemen.

Wil je iets spectaculairs voor je feest of zoek je iets opvallends voor het zakelijk event? Wij denken graag met je mee en komen met een smaakmakend voorstel voor ieder budget.

Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare bekers. De bioplastic bekers zijn gemaakt van composteerbaar bioplastic, genaamd PLA. Dit materiaal is gemaakt op basis van maïszetmeel en volledig van hernieuwbare grondstoffen. Het is bijna niet te onderscheiden van plastic op basis van aardolie, maar onderscheid zich in kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

 

De koffiebekers van Zeldzaam Mooi bestaan uit karton en een laagje bioplastic coating. Het karton is chloorvrij gebleekt en duurzaam geproduceerd in Nederland. De koffiebekers worden ook hergebruikt door één van onze deelnemers Korau. Korau maakt handgeschept papier van o.a. gebruikte koffiebekers van Zeldzaam Mooi.

 

De Zeldzaam Mooi Koffie bonen melange hebben wij zelf laten samenstellen en dragen ons eigen private label etiket.

 

Ook maken wij gebruik van (lokale) biologische leveranciers bijvoorbeeld de biologische zuivel van Zuivelrijck, ’s LandsBeste, 100% puur en natuurlijk. Biologische frisdranken die vrij van conserveringsmiddelen en de volledig fairtrade en biologische theelijn van Clipper, vrij van kunstmatige ingrediënten. 

Onze rietjes van straw by straw zijn 100% natuurlijk, dus zónder plastic of andere toegevoegde middelen. Ze zijn gemaakt van gedroogde graanstengels, een agrarisch restproduct. 

bottom of page