Ilse van Haasen Nuesink is initiatiefneemster van Zeldzaam Mooi, ze heeft een achtergrond in de interieur- en designbranche. Ze heeft internationaal gewerkt voor o.a. MID Carpets, Leolux en de Ploeg. In 2010 is ze de webwinkel zeldzaammooi.com gestart, waar ze honderden kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers samen heeft gebracht in één webwinkel. Twee jaar later in 2012 startte ze met het evenementen- en organisatiebureau Zeldzaam Mooi waaronder ze evenementen, markten en festivals onder de naam Zeldzaam Mooi organiseert, maar ook events in opdracht van bedrijven, particulieren, gemeentes, provincies en instellingen. Begin 2020 heeft ze al meer dan 150 verschillende evenementen, markten en festivals georganiseerd. Ilse werkt samen met een heel fijn team om ieder Zeldzaam Mooi event tot een succes te maken, want een succesvol event organiseer je niet alleen, maar juist samen met je team, verschillende deelnemers, relaties en bezoekers.

Rob van Haasen coördineert de verschillende events door heel Nederland. Rob heeft een achtergrond in de facilitaire dienstverlening en is uitermate goed in het coördineren en faciliteren ter plaatse. Of het nu gaat om een compleet stroomplan uitwerken en aanleggen of het inhuren van verschillende faciliteiten, Rob regelt het allemaal.

Heleen Schaapman van Mooi graphic studio ontwerpt de huisstijl van Zeldzaam Mooi en de posters en flyers voor de Zeldzaam Mooi evenementen, markten en festivals. Heleen is uitermate creatief en een pionier in grafisch ontwerpen.

Freelancers Zeldzaam Mooi werkt samen met verschillende freelancers, van studenten, tot young professionals en ervaringsdeskundigen om ieder evenement, markt of festival tot een succes te maken. Wil je werken, stage lopen, of ervaring opdoen op de leukste en gezelligste evenementen, markten en festivals door heel Nederland? Stuur een berichtje via het contactformulier.