top of page

Ilse van Haasen Nuesink is initiatiefneemster van Zeldzaam Mooi, ze heeft een achtergrond in de interieur- en designbranche. Ze heeft internationaal gewerkt voor o.a. MID Carpets, Leolux en de Ploeg. In 2010 is ze de webwinkel zeldzaammooi.com gestart, waar ze honderden kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers samen heeft gebracht in één webwinkel. Twee jaar later in 2012 startte ze met het evenementen- en organisatiebureau Zeldzaam Mooi waaronder ze evenementen, markten en festivals onder de naam Zeldzaam Mooi organiseert, maar ook events in opdracht van bedrijven, particulieren, gemeentes, provincies en instellingen. Eind 2023 heeft ze al meer dan 400 verschillende evenementen, markten en festivals georganiseerd. Ilse werkt samen met een heel fijn team om ieder Zeldzaam Mooi event tot een succes te maken, want een succesvol event organiseer je niet alleen, maar juist samen met je team, verschillende deelnemers, relaties en bezoekers.

Rob van Haasen coördineert de verschillende events door heel Nederland. Rob heeft een achtergrond in de facilitaire dienstverlening en is uitermate goed in het coördineren en faciliteren ter plaatse. Of het nu gaat om een compleet stroomplan uitwerken en aanleggen of het inhuren van verschillende faciliteiten, Rob regelt het allemaal.

Jette Venne is de event manager van Zeldzaam Mooi, afgestudeerd in 2021 in eventmanagement. Jette is voor veel deelnemers en relaties het aanspreekpunt tijdens de evenementen, markten en festivals én met haar vrolijke, optimistische karakter is het samenwerken met Jette altijd een feest.

Freelancers Zeldzaam Mooi werkt samen met verschillende freelancers, van studenten, tot young professionals en ervaringsdeskundigen om ieder evenement, markt of festival tot een succes te maken. Wil je werken, stage lopen, of ervaring opdoen op de leukste en gezelligste evenementen, markten en festivals door heel Nederland? Stuur een berichtje via het contactformulier.

bottom of page