top of page

Tips voor de lange zomeravonden

Eindelijk zijn er weer een aantal mooie, warme en droge dagen in Nederland. Of je nu op vakantie bent, nog weggaat of lekker thuis blijft, met deze bijzondere adresjes kom jij de lange zomeravonden wel door!


Blijf lekker warm met de heerlijke wollen vesten van Lifestyle en Wol tijdens lange zomeravonden. De vesten, maar ook andere kleding zoals truien en sokken zijn gemaakt van merinowol. Merinowol is veel zachter en flexibeler dan ‘normaal’ wol, dit is omdat de vezels een kleinere diameter hebben, waardoor ze fijner en elastischer zijn en niet zo kriebelen.


De kaarsen van Dearest Candles zijn uniek en met liefde handgemaakt van plantaardig koolzaadwas. Koolzaadwas is beter voor het milieu, minder belastend voor de luchtwegen, volledig biologisch afbreekbaar en niet giftig. Lekker bewust genieten van extra gezelligheid en sfeer in huis, tuin of bijvoorbeeld op de camping.


De heerlijke olijven, sauzen en delicatessen van Bij ‘t Olijfje kunnen niet ontbreken bij de zomerse borrel, of om gewoon lekker te snacken tijdens de zomeravonden. Alle producten worden met zorg bereid volgens de typische smaken uit het land van herkomst. Kwaliteit met een eigen karakter.


Wéta van Shop in Atelier Friesch Hout wil jouw leefomgeving een beetje mooier maken met unieke producten van eerlijke materialen. Deze prachtige lampionnen zouden zeker mijn leefomgeving een beetje mooier maken. Ik zou ze zelf buiten hangen met een leuk lampje erin, super gezellig in de avonduren!


De felle zonnestralen, chloor uit het zwembad en zout uit de zee zijn voor mij toch altijd wel een reden om mijn lichaam een beetje extra te verzorgen in de zomer. De producten van fra Mundo zijn hiervoor ideaal! Fra Mundo maakt 100% natuurlijke shampoobars en skinfood. Alle producten hebben hun eigen unieke ingrediënten voor een optimale verzorging. Voor mooi gezond haar & lichaam met de kracht van de natuur. Alle producten worden gemaakt met enkel natuurlijke oliën, kruiden en hydrosols van medicinale bloemen, fruit, planten en kruiden. Bovendien is elke shampoobar gelijk aan 4 tot 6 flessen shampoo. Geen plastic voor een schone aarde.


Organiseer je binnenkort een etentje, borrel of high tea? Met het handgemaakte servies van Feniks keramiek zet jij echt wat unieks op tafel. Ook kun je bij Feniks keramiek een workshop volgen om je eigen schaal of wandbord te maken, een super leuk en uniek zomeruitje toch?!


Dit blogpost is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page