zeldzaammooi_headerfoto2.png

Zeldzaam Mooi organiseert verschillende gratis toegankelijke evenementen, markten en festivals met respect voor natuur, cultuur en mens op bijzondere locaties door heel Nederland. Wij willen bezoekers en deelnemers laten genieten van evenementen, markten en festivals die iets bijdragen aan de omgeving, in plaats van ten koste gaan van de omgeving.

Denk hierbij aan een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Een greep uit onze evenementen

 • Markt Landal Miggelenberg
  Meerdere datums
  za 28 mei
  Hoenderloo
  28 mei 11:00 – 17:00
  Hoenderloo, Miggelenbergweg 65, 7351 BP Hoenderloo, Netherlands
 • Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem
  29 mei 11:00 – 18:00
  Tellegenlaan 3, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem, Nederland
 • Hemels Mooi Delden in Delden
  26 mei 11:00 – 18:00
  Delden, 7491 Delden, Netherlands

Je kunt bij Zeldzaam Mooi ook terecht voor de styling van je eigen event en het huren van de Zeldzaam Mooi Boutique Bar, als koffiebar, tuinbar, wijnbar en meer. Daarnaast kun je ook hippe tenten, kleurrijke (sta)tafels, prikkabels, festival slingers, festival vlaggen, glazen en nog veel meer mooie artikelen huren. Zeldzaam Mooi heeft alle faciliteiten in huis om je eigen event tot een succes te maken. Kijk op de pagina verhuur voor alle verhuur items.