top of page

zo 20 sep

|

Valkhof Park

Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen
Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen

Tijd en locatie

20 sep 2020, 11:00 – 17:00

Valkhof Park, Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen, Netherlands

Over het evenement

Op koopzondag 20 september de vierde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen. Het is een sfeervol COVID-19 proof evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het evenement kun je genieten van muziek en een bezoekje brengen aan de Zeldzaam Mooi Markt. Op de wel heel bijzondere markt vind je echt die ene unica. Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten. Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.

COVID-19 maatregelen Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. Neem afstand en houd 1,5 meter afstand.  Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. Vermijd handcontact. Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Deel dit evenement

bottom of page