top of page

zo 19 dec

|

Arnhem

Zeldzaam Mooi Markt Arnhem

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Arnhem
Zeldzaam Mooi Markt Arnhem

Tijd en locatie

19 dec 2021, 11:00 – 17:00

Arnhem, Arnhem, Netherlands

Over het evenement

Tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten ook een Zeldzaam Mooi Markt in het centrum van Arnhem. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.

Deel dit evenement

bottom of page