top of page

Tips voor zeldzaam mooie feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur!

Heb jij de boom al staan? Of wacht je nog even? Én de eerste kerstinkopen al gedaan?

Ik kijk er altijd zo naar uit om het huis weer lekker te versieren en allemaal leuke cadeautjes voor de mensen om mij heen te kopen. In dit blog heb ik wat adresjes verzameld om de feestdagen nog leuker te maken!


Hoe leuk zijn deze hangertjes van Atelier Maggie?! Hang ze in de kerstboom, voor het raam of op een ander mooi plekje in huis. De hangertjes zijn handgemaakt van dekens en stoffen uit de jaren '50, '60 en '70.


Je hebt nooit genoeg oorbellen... toch? De handgemaakte oorbellen van Tasty, Zesty zijn een echte eyecatcher, vooral de kerstbomen, peperkoekmannetjes en sneeuwvlokken vind ik helemaal geweldig voor de feestdagen!


Eva van Crea met Eva haakt enorm schattige knuffels. Zo ook deze rendiertjes en beertjes, met of zonder muts. Helemaal leuk om ergens in huis neer te zetten of als cadeautje voor onder de kerstboom. Romy maakt bijzondere creaties met zelfgeplukte droogbloemen. Voor haar selectie woonaccessoires duikt ze de kringloopwinkels in en geeft ze producten een tweede leven. Deze kerstballen gevuld met droogbloemen zou ik zelf in de kerstboom hangen! Ook zijn ze te krijgen met bloemen en of kleuren naar wens.


Pauline van Pliens kunst maakt prachtige tekeningen, schilderijen en kaartjes. Tegenwoordig worden er een stuk minder kaartjes verstuurd en gaat er veel digitaal, ik vind het tijdens de feestdagen wel erg leuk om wat kerstkaarten te versturen. Met de kerstkaarten van Pliens kunst weet je zeker dat jouw boodschap op een unieke manier overkomt!


Minke van M.Ink Art maakt de mooiste creaties van keramiek, van vazen tot kaarsenhouders, maar ook deze geweldige kopjes. Heerlijk om samen een kopje koffie, thee of warme chocolade melk uit te drinken, maar ook erg leuk om in te pakken en onder de boom te leggen.


p.s er staan voor dit jaar nog maar twee Zeldzaam Mooi Markten gepland, zet ze dus nog gauw in je agenda en shop ook daar de leukste cadeautjes en producten voor de feestdagen.

 

10-12-2023 Zeldzaam Mooi Markt Laarstraat in Zutphen tijdens het Winterfestijn in Zutphen

17-12-2023 Zeldzaam Mooi Markt tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten in Arnhem


Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page