top of page

Kom de zomer goed door met een paar unieke producten van bijzondere deelnemers

Heb jij ook al zo genoten van het heerlijke zomerweer buiten? Of heb je juist binnen verkoeling opgezocht? Of je nou het liefst de hele dag in de zon ligt, of liever lekker binnen blijft, met deze unieke producten wordt de zomer een feestje!

Romy maakt de mooiste, bijzondere droogbloemen creaties, deze zijn vaak op maat gemaakt en uniek. Alle bloemen plukt zij zelf en voor haar creaties in flessen en vazen struint zij de kringloopwinkels af. Bij Romy kan je ook terecht met een een speciaal verzoek, niks is haar te gek! Ik heb meerdere prachtige creaties van Romy thuis staan en integenstelling tot een bosjes bloemen wat na een week verwelt, kan ik dit zo lang laten staan als ik zelf wil. Tegenwoordig maakt zij niet alleen woonaccessoires maar ook haarknipjes, bruids werken, kaartjes en heeft zij deze geweldige hoed een nieuw leven gegeven, ideaal deze zomer!


Alle geupcycelde lampen van Upworkx worden in eigen atelier met de hand vervaardigd. Als basis wordt een gebruiksvoorwerp genomen dat al een leven achter de rug heeft; in vrijwel alle gevallen was dat in een andere functie dan een lamp. Deze bouwen ze om, op of aan om er een echte blikvanger van te maken. Met een originele Upworkx lamp voeg je zowel een creatief als een functioneel element toe aan je interieur!


Likeurmeisjes' lekkere dranken lenen zich voor allerlei doeleinden: puur gedronken, om in een cocktail verwerkt te worden of naast een dessert te worden geserveerd en een fles ervan is ideaal om cadeau te geven! Op het etiket op de achterkant staat precies vermeld hoe de drank te behandelen opdat de beste smaaksensatie beleefd kan worden.


Deco-Lin ontwerpt en maakt zelf tassen, kussens, wanddecoratie en meer zoals bijvoorbeeld deze geweldige set met beschermdeksels tegen insecten. Zo kun je lekker genieten van je drankje zonder je zorgen te maken dat er een insect in gekomen is.


Catbirds zijn houten vogelhuisjes in de vorm van een kat en vrolijken iedere tuin, balkon of serre op. Catbirds zijn verkrijgbaar in diverse kleurrijke designs en hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Het materiaal is uitstekend opgewassen tegen weer- en wind en de afbeelding blijft kleurvast. De afmetingen en het invlieggat van het huisje zijn geschikt voor kleine vogeltjes zoals mezen, mussen en vinken. De bovenzijde van het huisje kan geopend worden waardoor je af en toe even kunt kijken of er al bewoning is en na gebruik kan je het huisje eenvoudig schoonmaken voor de volgende leg.


Nona-dunia maakt duurzame unieke producten waarvan de stoffen worden gemaakt door de lokale bevolkingen, zoals de Batik en Ikat uit Indonesië, Huipiles en Ikat uit Guatemala, Ikat uit Thailand en Hill Tribe stoffen uit Vietnam. De stoffen worden gekocht van de makers tegen eerlijke prijzen, zo zorgt Nona-dunia voor een eerlijk en goed inkomen voor deze vrouwen. Ook hopen zij op deze manier een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van deze mooie ambachten. Zouden deze kussens ook zo leuk staan op jouw terras deze zomer?


Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page