top of page

Het is lente!

Het is lente! Een betoverend seizoen, de dagen worden weer langer, een tijd van vernieuwing. Daar worden wij blij van! Lange mouwen worden weer korte mouwen, er komt steeds meer licht en kleur. Lees voor meer inspiratie het onderstaande blog en shop de unieke en bijzondere producten ook tijdens de Zeldzaam Mooi Markt in het Sonsbeekpark in Arnhem zondag 24 maart 2024.



Maaike de Wild tekent en schildert met aquarel verf en bladgoud naakte vrouwen. Het ontwapend naakt is voor Maaike een bevrijding van al wat de vrouw moet zijn.



Met een kleding merk, een actieve eco centrische beweging en relatietherapie wil Je Moeder haarzelf en haar kinders wereldwijd omtoveren van consumenten tot zorgdragers die haar weer alive & kicking maken!



Casa Reinders biedt seizoen producten aan die passen bij de tijd van het jaar. Van verse daslook tot smaakvolle daslookpesto, zij laten je genieten van de beste smaken die de culinaire wereld te bieden heeft. Heerlijke balsamico's, olijfolieën, een uitgebreid assortiment aan charcuterie, verse broden en delicatessen. Ontdek meer dan 60 verschillende soorten gedroogde worsten en vleeswaren uit Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en traditie, en is met zorg gekozen om je de beste smaakervaring te bieden. 



Soms wil je jezelf gewoon trakteren op iets bijzonders zonder concessies te hoeven doen aan de gunstige effecten op de huid. Het gebruik van de hand- en lichaamszepen van Soap Studio Fiori is een ervaring voor de zintuigen en de huid op een duurzame manier. De handgemaakte zepen zijn gemaakt van natuurlijke, plantaardige oliën om de huid te voeden met rijk, hydraterende schuim.



Isis Reulen is een kleding merk met zelf gezeefdrukte kleding en tassen, kunst en accessoires gestart door de gepassioneerde 18-jarige Isis om een statement te maken in de kleding industrie.



Ben je toe aan wat nieuws in je garderobe? Dan ben je bij Sharon van SamZ shoes & bags  aan het juiste adres! Sharon ontwerpt en maakt prachtige schoenen, dit kan volledig naar eigen wens en Sharon denkt graag met je mee om samen tot het gewenste ontwerp te komen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page