top of page

Haal de lente in huis met een paar hele bijzondere adresjes

Nu wij met onze evenementen, markten en festivals de lente niet het land in kunnen brengen, brengen wij de lente bij je thuis met een paar hele bijzondere adresjes om zelf de lente in huis te halen.


Breng kleur op tafel met keramiek serviesgoed van Atteljee10us

Voor mooie kleurrijke handgemaakte keramiek bordjes en ander serviesgoed voor op tafel tijdens het Paasontbijt kijk eens bij Atteljee 10us


Opzettelijk Taxidermy by Vos

Willemijn Vos werkt als preparateur het liefst met zoogdieren tot de grootte van een vos. Naast werk in opdracht maakt ze ook eigen werk, deze preparaten hebben vaak kunstzinnig karakter. Kijk voor meer informatie en haar portfolio hier.

Kiemfles Grow-Up van Toepas Creaties

Met de kiemfles Grow-Up van Toepas Creaties kweek je makkelijk je eigen avocadoplant of kiem je een eikel of kastanje.


Ook kan je een stekje wortel laten schieten en komt een narcis of hyacintbol tot bloei.

Het groeiproces is prachtig te volgen door het transparante glas zodat het bijna jammer is om bijvoorbeeld de gekiemde avocado in de aarde te zetten.


De onderkant is als vaas te gebruiken of je poot er de gekiemde plant in. De fleshals kan weer dienen als kaarsenstandaard. De verpakking van deze fles is gemaakt van gebruikte reclamebanners en wordt verstuurd in een doos. Voor de verpakking gebruikt Toepas Creaties meestal oude dozen en kranten. Hergebruik tot in het maximale.


De perfecte houten design keukenaccessoires van Kitchen Artwoods

Kitchen Artwoods ontwerpt en produceert op ambachtelijke wijze houten keukenaccessoires. Gemaakt met passie voor hout en passie voor koken, volledig voedselveilig en heel duurzaam.


Haal een beetje buiten naar binnen met Groene Passies

Hoe leuk is het om een beetje buiten naar binnen te halen? Zet je favoriete voorjaarstakken in een vaas en je haalt meteen de lente in huis! Een heel fijn adresje is Groene Passies met een webwinkel met zelfgekweekte planten en handige tips.


Handgemaakte cadeaus van Studio Mooiz

Wat is er nu mooier dan een handgemaakt cadeau te geven of te krijgen. Een cadeau waaraan te zien is dat er met veel liefde en aandacht aan is gewerkt. Bij Studio Mooiz vind je verschillende items die handgemaakt zijn.


Ambachtelijke taarten en lekkernijen van Heerlijck Bancket

Taarten, donuts, macarons, brownies, cupcakes en meer die te mooi zijn om op te eten bestel je heel gemakkelijk bij Heerlijck Bancket

* dit bericht bevat affiliaties

Blijf gezond en tot snel!
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page