top of page

Haal de lente in huis met deze zeldzaam mooie adresjes

Ik houd echt enorm van de lente, het wordt weer eerder licht buiten en later donker, het zonnetje begint te schijnen en de vogeltjes fluiten er weer vrolijk op los. Ik probeer ook altijd een soort voorjaarsschoonmaak te houden, maar dat verandert bij mij heel snel in een restyling van mijn interieur. De donkere kleuren en accessoires de deur uit en de gezellige lente kleuren naar binnen! Ik ben vast niet de enige die dit heeft en daarom heb ik wat zeldzaam mooie adresjes verzameld om de lente en vrolijkheid in huis te halen.


De kleurrijke kaarsen van Candles by me zijn met liefde handgemaakt in Zoetermeer. Alle kaarsen zijn gemaakt met milieuvriendelijke koolzaadwas. Ook kun je bij Candles by me terecht voor een gave workshop om je eigen kaarsen te maken! Het is altijd een gezellige en leerzame workshop waarbij iedereen met een zelfgemaakte kaars en nieuwe inspiratie naar huis gaat. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen aan de workshops!

Lisanne Tettero van Tettero creations is erg gepassioneerd door kunst, met name tekenen en schilderen. Van jongs af aan was ze al creatief bezig met klei, het maken van gezichtjes en hoofdjes op oud hout. Lisanne geniet enorm van alle kleuren en vrijheid om van ‘niets’ ‘iets’ te maken en besteedt zoveel mogelijk tijd aan het maken van nieuwe kunst.

Studio Oui maakt handgemaakte in garen gewikkelde lampenkappen in verschillende inspirerende kleurencombinaties. Ook kun je bij Studio Oui terecht voor een bestelling op maat, een unieke eyecatcher voor in je huis!

In 2014 begon de oprichter van Ray Wood Design, Bruce een inspirerende rondreis door Afrika, Europa en Azië. Tijdens deze reis ontdekte hij al snel de potentie van duurzaam hardhout en bamboe in trendy producten, zoals horloges en brillen. Met zijn achtergrond als kleermaker, ontwerper en zijn liefde voor originaliteit, duurzaamheid en creativiteit begon hij een geheel uniek concept. Het maken van zonnebrillen en uurwerk met unieke houtsoorten en bamboe. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot een eigen merk. Bij Ray Wood is elk uurwerk en bril uniek in zijn simpliciteit, klassieke en elegante uitstraling, sportief en tijdloos!

Sofia van Aurora Creation is al op jonge leeftijd begonnen met het zelf ontwerpen en maken van sieraden van verschillende materialen. Het maken van een sieraad begint met de zoektocht naar de fijnste en mooiste materialen om het sieraad van te kunnen maken. Hierna volgt het maken van een origineel ontwerp voor het nieuwe sieraad en vervolgens natuurlijk het tot stand brengen van een nieuwe creatie. Aurora Creation heeft de meeste gave, unieke en kleurrijke oorbellen. Alle oorbellen worden met de hand gemaakt. Zo krijg je altijd een exclusieve oorbel met een symbolisch design. Zelf gebruikt Sophia liever de woorden ‘handmade with heart’, aangezien iedere creatie met liefde en passie tot stand komt.

Ateljee is een kleine werkplaats voor vorm en kleur waar je terecht kunt voor keramiek met een speels tintje. Gekke vogels, kleurrijke dikke dames, sierlijke schalen en nog veel meer. Sinie van Ateljee maakt ook veel keramiek in opdracht, dus als je op zoek bent naar een persoonlijk handgemaakt item, dan ben je bij Ateljee aan het goede adres! Daarnaast biedt Ateljee aan mensen met een beperking of met afstand tot de maatschappij de mogelijkheid om creatief bezig te zijn.

Dit blogpost is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page