top of page

Haal de gezelligheid in huis deze herfst

Bijgewerkt op: 11 okt. 2022

Het is even omschakelen van de vele warme dagen naar ineens de herfst van 2022. De bomen zijn al volop aan het verkleuren en het weer is onstuimig. De herfst is zeldzaam mooi als seizoen. Denk maar eens aan al die herfst kleuren, niet voor niets wordt de herfst ook wel de "Indian Summer" onder de vier seizoenen genoemd. In deze blog een aantal bijzondere producten van onze deelnemers om de gezelligheid in huis te halen.


Hoe bijzonder zijn deze handgemaakte houten verhaaltjes in een gepersonaliseerd lampje van Hegdehog & Balloon? Super leuk voor in de kinderkamer! Je kunt ze bestellen via de website of bekijk ze in de net geopende winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 38 in Groningen.


Romy maakt de mooiste, bijzondere droogbloemen creaties, deze zijn vaak op maat gemaakt en uniek. Alle bloemen plukt zij zelf en voor haar creaties in flessen en vazen struint ze de kringloopwinkels af. Bij Romy kan je ook terecht met een een speciaal verzoek, niks is haar te gek! Tegenwoordig maakt zij niet alleen woonaccessoires maar ook haarknipjes, bruidswerken, kaartjes en deze gezellige herfstkrans!


Met veel liefde en passie is Monique van Walhalla altijd op zoek naar mooie, vrolijke en kleurrijke spullen. Of ze nu nieuw of gebruikt zijn, van ver of dichtbij, met wat meer betekenis of gewoon mooi. Inmiddels een bonte verzameling! Deze kleurrijke kaarsen maakt ze helemaal zelf. Je kunt ze bestellen via de website of bekijk ze in de net geopende winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 38 in Groningen.


Silent Pets is in 2020 opgezet door Monte Boer, opgegroeid in Singapore en zijn hele leven al geïnteresseerd in de natuur. Sinds 2019 volgt hij cursussen taxidermie bij Bos en Fauna en zet hij vlinders en insecten op met respect voor de natuur. Zoek je iets speciaals? Bijvoorbeeld een stolp met bepaalde vlinders? Of ben je op zoek naar een lijst met speciale insecten? Neem contact op met Monte en hij denkt graag met je mee.


De winkel van KIJK! bevindt zich in het centrum van Sneek, aan de Suupmarkt 6. Het credo is: Natuurlijk......mooi. Er is een groot assortiment plaids/dekens, beddenspreien, kussens en meer, zo blijf je heerlijk warm, nu de verwarming een graadje lager gaat. Daarnaast vind je in de winkel een grote collectie hoeden, petten en mutsen voor dames en heren. En niet te vergeten de handgemaakte sieraden. Alle producten zijn van natuurlijke materialen, zoals katoen, wol, linnen en bamboe. KIJK! is vaak onderweg. Je vindt haar dan op de leukste, sfeervolle en bijzondere markten door heel Nederland.


Het is de passie van Anne om van elk soort hout in welke toestand dan ook steeds weer iets unieks te creëren. Mooi om het een tweede leven en functie te geven met behoud van de natuurlijke uitstraling. Je shopt bij Anne's Wood unieke en bijzondere lampen, spiegels en woonaccessoires om meer gezelligheid in huis te halen deze herfst.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page