top of page

Haal de gezelligheid in huis deze herfst

Herfst, je houdt ervan of niet… Ik ben zo’n iemand die het helemaal niks vindt, het weer slaat om, regen, kou en wind. Al moet ik zeggen dat ik nog volop aan het genieten ben van de lekkere nazomerdagen, maar mentaal bereid ik me alvast voor op de echte herfstdagen.


Wat ik dan wel weer leuk vind is om het binnen gezellig te maken, wat leuke herfst kleuren erin, lampjes en kaarsjes aan en genieten van een lekker kopje thee. In dit blog lees je alles om de gezelligheid in huis te halen deze herfst!


Daantje maakt Lievelingen. Een Lieveling is een keramische bloem. Om iemand te bedanken, te gedenken, als blijk van liefde, of om iemand een hart onder de riem te steken. Bij Daantje thuis of op locatie kun je je eigen Lieveling maken in een workshop.


Caroline van Lille Made maakt woonaccessoires voor een sfeervol huis. Hoe gaaf zijn deze matchende lampenkap en kussen?! Helemaal in herfstsferen, maar natuurlijk ook verkrijgbaar in enorm veel andere printjes en kleuren.


Georgette van Coins to Wear maakt sieraden van oude munten. Ieder sieraad is uniek, niet alleen doordat de gebruikte munt vaak heel oud is, maar juist doordat ieder sieraad met de hand is gemaakt! Maak mooie herinneringen met oude munten! Een geboorte- , trouw-, of andere datum geeft zoveel waarde.


Geïnspireerd door de kwetsbare natuur maakt Geert van keramiek of steengoed beelden van vogels, vissen en zoogdieren die in Nederland voorkomen. De beelden worden geglazuurd of voorzien van natuur echte kleuren.

Een beeld naar eigen wens? Geen probleem, in overleg is veel mogelijk!


Bij GRAM kun je zo duurzaam mogelijk genieten van plasticvrije, losse thee gemaakt van pure ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. De thee wordt gemaakt van mooie bloemen, fruit en kruiden. Niet alleen de thee is plasticvrij, ook de verpakking is plasticvrij. De losse thee wordt namelijk verpakt in een 100% biologisch katoenen zakje.


De kaarsen van Shade Candles zijn gemaakt van koolzaadwas. Koolzaadwas is een milieuvriendelijk alternatief voor paraffine was en soja was, het is een 100% natuurlijk product, biologisch afbreekbaar én niet giftig! De kaarsen zijn er in meer dan 60 verschillende geuren en kleuren en bijna te mooi om aan te steken.


Hip Stoer en Handgemaakt staat voor unieke en betaalbare handgemaakte baby-en kinderkleding Het uitgebreide assortiment begint bij maat 44 tot en eindigd meestal met maat 164. Alle producten kunnen volledig naar wens worden samengesteld. Het type product in een bepaalde stof, of een legging in breedte maat 74 maar de lengte van een maat 80? Geen probleem! Omdat de producten worden gemaakt nadat het besteld is, kan alles volledig aangepast worden naar eigen wens.


Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page