top of page

Goed voorbereid de winter in

De wintertijd is ingegaan, het is weer sneller donker, later licht en het wordt frisjes buiten. De kaarsjes branden op tafel en het is gezellig binnen. Maar deze ‘koude, donkere’ tijd vraagt ook om een beetje extra aandacht en zorg voor jezelf en medemens. Ga goed voorbereid de winter in met een paar hele bijzondere adresjes!

Een groep vriendinnen breien samen heerlijk warme sjaals, kollen en sokken waarvan de volledige opbrengst gaat naar Stichting Brooke. Stichting Brooke Hospital for Animals Nederland brengt de situatie van de werkpaarden en ezels in landen als India en Egypte al meer dan 26 jaar onder de aandacht van het Nederlandse publiek. In die landen zijn paarden, ezels en muildieren de stille werkkrachten van de allerarmsten.


Kortom zeldzaam mooie producten voor een zeldzaam mooi doel!


Jan Schenk is Permaculturist en natuurlijk imker, hij verkoopt honing van eigen bijen, ‘bij-producten’ zoals waskaarsen, honingsnoep & verzorgingsproducten. Alle honing die hij verkoopt is puur natuur, dus zonder toegevoegde middelen.


Het ‘verkoudheidspakket’ van Jan is een echte aanrader de komende maanden!


Handgemaakte babykleding, kinderkleding en accessoires gemaakt met veel liefde en zorg van de mooiste stoffen die GOTS gecertificeerd zijn. Maar ook handgemaakt speelgoed vrij van BPA en andere chemische toevoegingen.


Ga verantwoord en uniek met je kleintje het nieuwe jaar in.


Jack maakt onweerstaanbare fudge in enorm veel smaken! Het is zacht, het smelt op je tong en zorgt gegarandeerd voor een echt verwenmomentje! Shop nu fudge online! via https://www.jackfudge.com/ Koop ze in losse blokken per smaak of bestel een fijne giftbox met een selectie van heerlijke smaken fudge.


Seek n Hide

Seek 'n Hide is een klein upcoming streetwear brand voor de modieuze, trendy jongen en man. Als merk ligt de focus op duurzaamheid en eerlijke handel. Alle producten zijn GOTS gecertificeerd. De handgebreide truien en accessoires van wol en alpaca zijn de komende ‘frisse’ periode onmisbaar!


Creanu is een webwinkel met een ruim assortiment aan creatieve materialen.

Met producten zoals mozaïek, vilt, wol en vilten bloemen. De vilten bloemen zijn mijn persoonlijk favoriet, deze verwelken niet en hebben geen water nodig ;-)


Kijken hoe oude saaie schalen en borden weer interessant worden en letterlijk een nieuw jasje krijgen. Waarom alles maar weggooien als je oude dingen kunt opwaarderen.


Geniet van deze met liefde gemaakte schalen en borden, herwaardeerd en omgetoverd tot hippe pieces of art. Eigenlijk bijna zonde om te gebruiken. Meer om op te hangen of neer te zetten. Ieder stuk is uniek, want iedere schaal is er maar een keer tenslotte.

Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page