top of page

Een vooruitblik op een jaar vol zeldzaam mooi markten!

Het is bijna zover, de eerste Zeldzaam Mooi Markt van 2022 en wij hebben er zin in! Met deze wel heel bijzondere adresjes krijg je vast een sneak peek van het aanbod op de Zeldzaam Mooi Markten. Alvast even voor genieten. ;-)


Ken je dat? je loopt lekker buiten, je haren heerlijk in de wind en… alles vliegt in je gezicht en waait alle kanten op. Dat is verleden tijd met de tredy haarbanden van twist it baby. De haarbanden zijn handgemaakt en in veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Linkkens is het enige Nederlandse Art Sneaker merk waar kunst en duurzaamheid centraal staat. De unieke sneakers zijn het perfecte alternatief voor milieubewuste vrouwen en mannen die zichzelf durven te onderscheiden met bijzondere, kunstzinnige en tijdloze schoenen. De sneakers worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd, of het nu echt leder is, gerecyclede versies of vegan variaties. Deze leuke sneakers met dit beroemde kunstwerk; Tulpen en papaver sneaker - van Leem Rijksmuseum maken een echte voorjaars outfit helemaal af.

Gerda maakt met een zeefdruk vrolijke, zelf ontworpen prints op kleding, tassen en woonaccessoires. Gerda werkt alleen met kwalitatief mooie materialen zoals, bio-katoen, gerecycled katoen en producten die vallen onder de Fair-Wear foundation.

Mangobeat is de enige natuurlijke houten luidspreker waar elke mobiele telefoon in past. Een waar kunstwerk met de hand handgemaakt, hierdoor is elke luidspreker uniek. Versterkt het geluid door de resonantie van het hout te gebruiken, 5 tot 8 keer.

Altijd een lekkere geur in huis, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Maison Saison biedt geurstokjes en geurkaarsen en abonnementen hierop aan. Elk seizoen kan je kiezen uit nieuwe geuren, die perfect passen bij het jaargetijde.

Een mooi uniek sieraad met edelsteen, om jezelf of een ander eens te verwennen! Sieraden van One to Love crafts zijn apart, handgemaakt, eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer... en altijd met liefde gemaakt.

Eco-vriendelijke woonaccessoires gemaakt met veel liefde en aandacht. Alle producten van Im unique design zijn handgemaakt, waardoor ieder item exclusief en uniek is.

Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page