top of page

Cadeautips voor de aankomende feestdagen

Vinden jullie ook dat het jaar zo snel voorbij gevlogen is? Voor mijn gevoel heb ik net de kerstboom opgeruimd en kan ik hem alweer bijna neerzetten…


Bij deze tijd horen natuurlijk ook weer cadeautjes en ik ben hier altijd net (niet) op tijd mee.

Dit is natuurlijk de perfecte kans om een aantal hele leuke cadeau adresjes op een rijtje te zetten. Een cadeautje voor jezelf, een geliefde of misschien wel die ene onbekende die je altijd ergens tegen komt.


Sinds 2007 importeert MooiVilt producten vanuit Nepal. 1 keer per jaar reist Hilda af naar Nepalese bedrijven van Shanti Shrestha en Nirjala Shrestha, twee plezierige en energieke werkomgevingen voor 60 tot 100 vrouwen. De principes van het Fairtrade handelen hebben zij hoog in het vaandel staan, en dat is voelbaar op de locaties. In de ateliers maken ze mooie vilt producten van 100% wol, van sjaals tot kraamcadeaus maar ook deze geweldige kerststal.


Steengoed is een leer en werklocatie in Zutphen. Hier maken ze niet alleen mooie cadeaus, maar verkopen ze die ook. Het feit dat het een echte winkel is, maakt het voor cliënten extra waardevol. Geboorteborden, vlinderhuisjes, fotolijsten, kerstdecoratie en veel meer gemaakt van mozaïek. Alle producten zijn handgemaakt door cliënten en daardoor is elk product uniek!


Ik hou van kaarsen, vooral in deze donkere dagen. Kaarsen brengen dat beetje extra sfeer en gezelligheid in huis. Beeldige kaarsen maakt alle kaarsen zelf van Europees koolzaadwas en gebruikt lonten van ongebleekt katoen. Deze kaarsen zijn extra bijzonder omdat het allemaal heiligen zijn.Thuismus is de plek voor duurzame, handgemaakte, gerecyclede en/of fair trade geproduceerde woon-accessoires. Ook vind je heel veel cadeautjes voor jezelf, voor thuis of om weg te geven. Deze schattige rendieren passen toch in elk interieur?


Een lief kaartje met persoonlijke boodschap kan niet ontbreken deze feestdagen toch? Met deze prachtige kaarten van grafisch ontwerper Mieke Pellen ben je nog mooi op tijd om jouw kaartjes te versturen!


GRAM verkoopt losse thee gemaakt van uitsluitend pure ingrediënten. De losse thee wordt geproduceerd in een Nederlandse theemelangeerderij, waar wordt gewerkt met onbewerkte ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Er ontstaat een sensationele thee, waardoor theedrinken een beleving wordt.


Prachtige edelstenen en mineralen, ter decoratie of te gebruiken voor hun geneeskrachtige werking. Pleiadia verwerkt de edelstenen en mineralen ook in sieraden zodat je deze altijd bij je kunt dragen.


Dit blog is geschreven door Jette Venne

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page