top of page

zo 07 apr

|

Den Haag

Zeldzaam Mooi Markt Prins Hendrikplein in Den Haag

Een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Prins Hendrikplein in Den Haag
Zeldzaam Mooi Markt Prins Hendrikplein in Den Haag

Tijd en locatie

07 apr 2024, 11:00 – 17:00

Den Haag, Prins Hendrikplein, 2518 Den Haag, Nederland

Over het evenement

Op zondag  7 april 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in Den Haag en dit keer op het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. 

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. 

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Prins Hendrikplein in Den Haag 

Wanneer: 7 april 2024 van 11:00 tot 17:00 uur 

Toegang: gratis  

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Deel dit evenement

bottom of page