top of page

zo 05 mrt

|

Gouda

Zeldzaam Mooi Markt De Markt in Gouda

Een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt De Markt in Gouda
Zeldzaam Mooi Markt De Markt in Gouda

Tijd en locatie

05 mrt 2023, 12:00 – 18:00

Gouda, Markt, 2801 JJ Gouda, Netherlands

Over het evenement

Op zondag 5 maart 2023 is er een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. 

Muziek Trafic zorgt voor de muzikale omlijsting in vintage stijl. De draai setting is al net zo eigenzinnig als Hennie zelf. De muziek kan alle kanten op, van de jaren 70 met zijn heerlijke disco, Franse chansons, pop, alternatief.... en alles wat daar tussen zit tot heden. 

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. 

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: De Markt in Gouda

Wanneer: 5 maart 2023 van 12:00 tot 18:00 uur 

Toegang: gratis  

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Deel dit evenement

bottom of page