top of page

do 09 mei

|

Hemels Mooi Delden

Hemels Mooi Delden

In het centrum zijn tijdens Hemelvaartsdag van 10:00 tot 18:00 uur, een markt en braderie met leuke attracties, omlijst met gezellige terrassen, lekker eten en drinken en diverse muziekpodia. Vermaak voor jong en oud!

Hemels Mooi Delden
Hemels Mooi Delden

Tijd en locatie

09 mei 2024, 10:00 – 18:00

Hemels Mooi Delden, Langestraat, 7491 Delden, Nederland

Over het evenement

In het centrum zijn tijdens Hemelvaartsdag, van 10:00 tot 18:00 uur, een markt en braderie met leuke attracties, omlijst met gezellige terrassen, lekker eten en drinken en diverse muziekpodia. Vermaak voor jong en oud!

De braderie 

De braderie is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro-artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is voor ieder wat wils, zoals illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer

Hapje, drankje & live muziek 

De lokale horeca pakt Hemels Mooi Delden ook uit. Voor koffie en gebak, borrelhapjes en koude en warme happen. Op diverse locaties zijn gezellige terrassen met livemuziek. Bij De Zwaan is het genieten van jazz-muziek, op het Ressingplein zorgt De Weijenborg voor een Hollands festival en bij De Burgemeester kun je swingen op Old Time Rock & Roll.

Biergarten 

Ook de Biergarten is weer van de partij, op het pleintje tegenover de Kerkstraat. Dit jaar zal weer de formatie Alpenfever, verzorgd door ’t Oaldershoes in samenwerking met Hotel Wapen van Delden, haar Oostenrijkse klanken ten gehore brengen. Pullen bier ontbreken niet, evenmin als heerlijke wijnen aan de bar.

Attracties 

Voor de kleinsten zijn er een draaimolen en vliegtuigjes. Voor de wat ouderen is er een interactief gedeelte met allerlei gymnastische uitdagingen. Ook springkussens zullen niet ontbreken. Jong en oud kunnen ook deelnemen aan het traditionele dauwtrappen of de fietsvierdaagse. Daarvoor zijn routes verkrijgbaar en het startpunt is bij De Burgemeester.

Waar: Langestraat in Delden

Wanneer: 9 mei 2024 van 10:00 tot 18:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

credit ©foto DOV / Eric Brinkhorst

Deel dit evenement

bottom of page