Blog Pinterest Twitter Facebook Instagram
Wendelbos driedubbel van LottaLove

Meer afbeeldingen

Product Videos

Wendelbos driedubbel van LottaLove

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 42,50

Lottalove’s Wendelbos is een pareltje uit de Hollands Lof collectie en gaat driemaal om je pols. Een bijzonder gave armband van donkerblauw runderleer en stuk-voor-stuk unieke en robuust vormgegeven glaskralen. De diepblauwe kralen hebben een parelmoer glans en dat geeft de armband (en je outfit!) zo ook een vleugje elegantie mee. Een bronskleurige disk sluit de armband om je pols.

Een fijne verwennerij voor vrouwen die gaan voor het stoere uiterlijk van de armband!

Elke armband wordt mooi ingepakt naar je verzonden, klaar om cadeau te doen (of jezelf mee te verwennen natuurlijk!). Rechtstreeks naar een geliefde verzenden is ook mogelijk. Vermeld simpelweg naam + adres van de ontvanger samen met een eventuele boodschap in het opmerkingenvakje bij je bestelling.

Hollands Lof

Hollands Lof is Lottalove’s allereerste (en nog altijd zeer geliefde) collectie. Geïnspireerd op het mij zo geliefde Nederlandse landschap hebben de armbanden namen gekregen als Schouwen, Beekvliet en Bekendelle. Allen vernoemd naar een van de talloze natuurgebieden die Nederland rijk is. Het stoere uiterlijk, de warme kleuren en prachtige contrasten maakt ons landschap zo bijzonder. Eigenschappen die ik de Hollands Lof collectie ook graag toeschrijf.

Individualiseringsopties

Mocht je iets willen veranderen aan de armband (bijv. een bronskleurige disk ipv zilverkleurig?) neem dan contact met me op. We komen er samen vast uit!

Maat

De armband is standaard in één maat en past, door de dubbele sluiting, om de meeste polsen (15-17 centimeter). Voldoet die maat niet voor je? Neem dan even contact met me op!

Verzending & levertijd

Alle armbanden bij Lottalove worden gratis verzonden. De levertijd bedraagt ongeveer 3-5 werkdagen (op maandag komt er op de meeste plekken geen post). Mocht hiervan worden afgeweken ontvang je daarover tijdig bericht.

Schrijf de eerste review van dit product