Blog Pinterest Twitter Facebook Instagram

Waarom verkopen bij zeldzaammooi.com?

Wij ondersteunen kleine bedrijfjes en zelfstandigen, individuele mensen met talent en niet de grote merken. Alle producten op zeldzaammooi.com zijn bijzonder en worden aangeboden door onafhankelijke kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Zij zijn door middel van een lidmaatschap aan zeldzaammooi.com verbonden. Wij noemen daarom de verkopers ‘leden’. Wij besteden veel zorg en aandacht aan onze leden en hun producten om de kwaliteit voor nu en in de toekomst te waarborgen. 

Door de gecombineerde kracht van talentvolle kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, creëren we een platform met een groot volume aan producten. Hierdoor bereik jij als lid een breed publiek op het internet, participeer je in onze grote marketing- & PR-campagnes en ben je onderdeel van een nieuwe (internet)buzz die zeldzaammooi.com voortdurend genereert.

Het is onze ambitie de (internet)presentatie van jou als lid te verhogen en je een plek te bieden in het hart van de nieuwe ‘Long Tail’ economie, waar bekende grote merken plaats gaan maken voor een gecombineerde kracht van talentvolle kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers uit heel Europa.

Onze klanten worden geïnspireerd door verzamelingen, reviews en zoekfunctionaliteiten die het winkelen op zeldzaammooi.com heel gemakkelijk maken. Wij gebruiken social mediakanalen zoals Facebook en Twitter om dagelijks te communiceren met onze leden en klanten door het plaatsen van interessante berichten over (nieuwe) leden en de ontwikkelingen van zeldzaammooi.com. Ook organiseren wij regelmatig winacties onder volgers en likes met producten van onze leden. In de media gebruiken we altijd beeldmateriaal van producten dat specifiek aansluit bij onze doelgroep.

Voor inspiratie, creatie en demonstratie organiseert zeldzaam mooi met haar relaties verschillende projecten en evenementen voor klanten en leden. Denk hierbij aan:

- Evenementen, markten en festivals met marktkramen vol zeldzaam mooie producten, live muziek, theatervoorstellingen, demonstraties, workshops, poëzie en nog veel meer. 

- Workshops en lezingen met tips en trucs voor een aankomend seizoen of jaar.

- Zeldzaam mooie netwerkdagen waar we met onze leden krachten bundelen om unieke en bijzondere producten groots onder de aandacht te brengen. 

Wie en wat wij zoeken

Ben jij een onafhankelijke kunstenaar, ontwerper of een creatieve ondernemer? Maak jij dat ene unieke en bijzondere cadeau, (woon)accessoire, kledingstuk, meubel of persoonlijk sieraad? Word dan lid van zeldzaammooi.com en etaleer je producten op onze site waarmee jij je aansluit bij een gecombineerde kracht van talentvolle creatieve ondernemers.

Ons team zoekt in heel Europa naar de meest bijzondere producten! Je komt ons regelmatig tegen op markten, evenementen en beurzen.  

Zeldzaammooi.com is dé online winkel voor alle zeldzaam mooie producten, cadeaus en kunstvoorwerpen uit heel Europa!

Werkwijze bij koop en verkoop

Wij, als zeldzaammooi.com, zorgen voor bezoekers, betaalafhandeling, online promotie en (financiële) administratie. Alle bestellingen die binnenkomen gaan rechtstreeks naar de leden. Wij hebben zelf geen voorraden en zijn uitsluitend intermediair tussen onze leden, klanten en de media. 

Zeldzaammooi.com is zo ingericht dat het niet uitmaakt van hoeveel verschillende leden er tegelijk gekocht wordt. Wij verzorgen de betaalafhandeling en de leden zijn onafhankelijk van elkaar verantwoordelijk voor het toezenden van de producten van de bestellingen.

Wat houdt mijn lidmaatschap in?

Wanneer je je bij ons aanmeldt, ontvang je van ons een complete en overzichtelijke handleiding hoe je je eigen pagina kunt inrichten op onze site. Compleet met je eigen logo, foto’s, achtergrondinformatie en producten. Ook kun je de voorraad van de producten instellen, zodat een uitverkocht product automatisch niet meer te zien is. 

Je kunt op je eigen pagina tot 60 verschillende producten overzichtelijk etaleren en er is er voldoende ruimte waar klanten meer kunnen lezen over jou en je producten. Je krijgt van ons inlogcodes waarmee je onbeperkt toegang hebt om je eigen producten te etaleren, meerdere foto’s te uploaden of aanpassingen te doen aan teksten en prijzen. 

Wat kost mijn lidmaatschap?  

Het lidmaatschap van zeldzaammooi.com kost vanaf 1 januari 2017 € 99,- per jaar. 

Over iedere bestelling via zeldzaammooi.com berekenen wij 15% commissiekosten en 2.9% administratiekosten over de verkoopprijs. Een keer per maand betalen wij onze leden, min de administratie- en commissiekosten. Op de deelname kosten aan projecten en zeldzaam mooie evenementen, festivals of markten ontvang je standaard 25% korting.

Samen maken wij zeldzaammooi.com tot het grootste gratis onafhankelijke platform voor talentvolle kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers!

Voor meer informatie over zeldzaammooi.com kun je met ons contact opnemen. Wil je je inschrijven voor een lidmaatschap? Gebruik dan het online inschrijfformulier.