Profiel

Lid sinds: 7 jan. 2022

Over

Mijn naam is Marianne Jaspers-Driessen. Een kleine 10 jaar geleden was ik op vakantie in Turkije en kocht daar een mooie halsketting. Terug weer thuis kreeg ik enorm veel positieve reacties op deze ketting en ik besloot contact op te nemen met de leverancier en bestelde voor mezelf nog enkele mooie halskettingen en armbanden. Ik bleef positieve reacties krijgen en toen besloot ik om meer hiermee te gaan doen. Ik ging op zoek naar de leverancier Osmanli Taki en nam contact met hem op. Uit de brede collectie sieraden koos ik de in mijn ogen mooiste halskettingen, armbanden, oorbellen, ringen en medaillons uit en ging deze aanbieden op jaarmarkten en braderieën of als een thuisparty bij mensen in huis. Na enkele jaren leek het erop dat ik langzaam weer zou gaan stoppen, totdat ik mijn huidige echtgenoot leerde kennen. Hij vond dit een leuke bezigheid en hij stimuleerde mij om hiermee weer verder te gaan. We moesten nu een leuke naam verzinnen. Aangezien alle sieraden in onze collectie door mij zijn uitgekozen, was er snel een passende naam gevonden: MARIAN'S CHOICE was geboren.

Onze Missie...

Onze missie is 'genieten van het leven'. Mijn man en ik hebben beiden een fulltime baan waarmee we in ons levensonderhoud voorzien. Marian's Choice is derhalve een hobby van ons. We zien een deelname aan een braderie of jaarmarkt als een dagje uit. We vinden het leuk om met mensen bezig te zijn en genieten ervan als we zien dat mensen enthousiast zijn over onze collectie sieraden. En juist omdat het een hobby is, kunnen we de prijzen van onze sieraden laag houden en zijn we goedkoper dan elke andere aanbieder. Normaliter kost een hobby geld, onze hobby kost ons niets...alleen heel veel tijd, maar daarvoor is het een hobby.

Op zoek naar onze Turkse sieraden Bronze en Zamac, u vindt ze allemaal in onze website: www.marians-choice-sieraden.com

Vindt uw favoriete producten, bekijk onze collecties en ontdek wat er nieuw is. Bezoek onze winkel om meteen te beginnen met winkelen! Tevens is het ook mogelijk om bestellingen op locatie af te halen, dat scheelt verzendkosten.

Met deze webshop hopen we nog meer mensen blij te maken. Like onze Facebook pagina en volg waar we op markten en braderieën staan.


Marianne Jaspers-Driessen

Meer acties