Profiel

Lid sinds: 28 mrt. 2020

Over

Wil jij een deodorant die ervoor zorgt dat je de hele dag fris ruikt, verzorgend is voor je huid en geen schadelijk aluminium bevat? Dan is dit de deodorant-crème voor jou!

100% natuurlijke ingrediënten in een duurzaam glazen potje. Zowel geschikt voor mannen, vrouwen als ook voor pubers.


50% korting op verzendkosten! Ook wij zijn helaas voorlopig even niet ‘live’ te ontmoeten, de geplande markten gaan niet door en ook steeds meer verkooppunten sluiten hun deuren. Maar…. in onze webshop kun je natuurlijk gewoon terecht! Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft, betalen we tijdelijk de helft van jouw verzendkosten. Bestel je 3 potjes of meer, dan betaal je helemaal geen verzendkosten!!


Handverzorging, gratis bij iedere deo bestelling!


In de huidige crisis wassen we heel regelmatig onze handen. Heel verstandig en noodzakelijk natuurlijk, maar hierdoor verlies je de natuurlijke bescherming van je huid.


NatuurlijkeDeo en Onverpakt hebben de handen ineen geslagen! Met trots kunnen wij nu ook een natuurlijke handverzorging aanbieden, om droge ruwe handen tegen te gaan.


Je ontvangt nu bij een deo bestelling gratis een mini lotion bar in de vorm van een hartje, als ‘hart onder de riem’ in deze tijd en om je handen heerlijk zacht te houden. De lotion bar is tevens ook los in onze webshop te bestellen.


Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!


www.natuurlijkedeo.nl - info@natuurlijkedeo.nl - 06 27 20 22 22

NatuurlijkeDeo.nl

Meer acties