Profiel

Lid sinds: 2 sep. 2021

Over

Ik ben Carlijn Cuijpers en ik ontwerp artistieke en unieke digitale kunst en verkoop deze op poster, canvas en accessiores. Omdat ik veel digitaal werk en mijn shop ook digitaal is heb ik heel veel zin om weer een keer op een markt te staan en oprechte reacties te zien van iedereen die langs komt. Speciaal voor de markt heb ik ook een aantal extra producten ontworpen die niet op de website verkrijgbaar zijn zoals bijvoorbeeld ansichtkaarten met grappige teksten en mooie quotes.


Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Op mijn tablet leg ik deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove (digitale) penseelstreek. Door vormen meer naar abstractie te brengen blijft het werk eindeloos interessant om naar te kijken.


Alvast een kijkje nemen naar mijn werk en de producten? Bezoek mijn website: https://studiocarper.com/

Benieuwd naar het process en een kijkje achter de schermen? Bekijk ook mijn instagram: https://www.instagram.com/studio.carper/


Tot zondag!


Studio Carper

Meer acties