Profiel

Lid sinds: 27 mrt. 2020

Over

Van bedrijfsfeest tot opening, van beurs tot bruiloft, of je eigen verjaardag. Met de Boutique Bar heb je de beste koffie’s, wijnen, heerlijke bubbels, bieren, de lekkerste hapjes én die leuke sfeer. De 50 jaar oude Commer Campervan PB 2500 automaat uit 1969 is een absolute eye catcher, je gasten zullen opkijken.


Wat er geserveerd wordt, is net zo bijzonder. Wij serveren de mooiste biologische koffie, thee, frisdranken, ranja en sappen uit luxe biologische disposables. Wij zetten ons in voor een gezonde en eerlijke planeet mét extra aandacht voor onze oceanen. Een serieuze boodschap aan de wereld, maar met een knipoog. Geen geitenwollensokken gedoe, maar noodzakelijk en vooral toegankelijk voor iedereen.

Boutique Bar is altijd in voor een klein feestje, maar het kan ook groot. Naast de barista bus brengen wij ook een bijpassend terras mee, of de aankleding met festival slingers, festival vlaggen, parasols en festival borden. Een compleet foodtruck festival. Als je wilt, nemen we ook nog de muziek mee. Uiteraard je kan de barista bus, de aankleding en de catering ook los afnemen.

Wil je iets spectaculairs voor je feest of zoek je iets opvallends voor het zakelijk event? Wij denken graag met je mee en komen met een smaakmakend voorstel op maat voor jouw specifieke wensen.


Website: https://www.zeldzaammooi.com/boutiquebar

E-mail: info@zeldzaammooi.com

Telefoonnummer: Rob van Haasen 06 20 88 68 37

Boutique Bar

Meer acties