Profiel

Lid sinds: 5 jul. 2022

Over

Waar zal ik beginnen...


Er was eens een meisje wat helemaal gek was op stenen....ze verzamelde kristallen, kleine trommelsteentjes, een hangertje met een bergkristal... Alles werd op haar kamer uitgestald in een letterbak. Ze las boeken over het ontstaan van de aarde, waar komen deze mooie stenen vandaan?

Inmiddels is mijn edelstenen verzameling een volgende fase in gegaan. Ik was al langer op zoek naar iets wat ik met mijn handen kon doen, uit mijn hoofd kon komen, creatief bezig zijn. Wirewrapping -het omwikkelen van edelstenen met draad tot een draagbaar sieraad- sprak mij aan en ik ben gaan oefenen.
Het maken van sieraden met edelstenen en mineralen is inmiddels meer geworden dan alleen een hobby. Deze Bodemschatjes geven voldoening, en het is zo leuk om te zien dat de stenen hun weg vinden, andere mensen blij maken. En dat geeft mij weer energie 🤗♥️


Vaak kies ik voor Silverfilled draad, 925 Sterling Zilverdraad en op verzoek is 14 krt rosé goldfilled of geelgoud goldfilled draad ook een optie.

Mocht je op zoek zijn naar iets persoonlijks, een steen, een stijl, laat maar horen. Ik streef er naar om voor elk budget iets unieks te maken 🙏🍀


bodemschatjes@yahoo.com

Of via DM Instagram en FacebookBodemschatjes

Meer acties