top of page

Ga geïnspireerd het nieuwe jaar in

Helaas moeten wij nog even wachten tot maart om weer live inspiratie op te doen op de Zeldzaam Mooi Markten, daarom breng ik de inspiratie naar jullie toe en heb ik een paar bijzondere adresjes verzameld om het nieuwe jaar geïnspireerd in te gaan.


Een snoepje of haaraccessoires? Floris en Elisabeth Smits runnen een snoepfabriek met humor en een tikje OCD waar ze de meest bijzondere haaraccessoires maken. Het is pas goed als het echt- maar dan ook écht- identiek is aan 'the real thing'. Denk aan eigen klei-recepten voor kleuren, het mixen van eigen pigmenten en het maken van eindeloze prototypes tot ze tevreden zijn. Het eindresultaat moet zo echt lijken dat je de geur van het échte snoepje er bijna in kunt ruiken en proeven. Roept het niet dat gevoel op? Dan vind je het niet in de webshop!


Ben je toe aan wat nieuws in je garderobe? Dan ben je bij Sharon van Samz shoes aan het juiste adres! Sharon ontwerpt en maakt prachtige schoenen, dit kan volledig naar eigen wens en Sharon denkt graag met je mee om samen tot het gewenste ontwerp te komen.


WildWood Aesthetic

Hoe gaaf zijn deze handgemaakte duurzame sieraden van WildWood Aesthetic? Leuk om te geven maar ook zeker om jezelf cadeau te doen. Kayleigh van WildWood Aesthetic werkt met zoveel mogelijk duurzame materialen en gebruikt graag tweedehands materialen in haar sieraden. Alle sieraden zijn handgemaakt en dus uniek!


Hoe bijzonder is het om de geboorte van je kindje extra speciaal te maken met een handgemaakt aandenken zoals een geboortekaartje, poster of behangcirkel. Elk ontwerp van Little Luna wordt met de hand getekend, geschilderd en geïnspireerd door de natuur. Mis je nog iets in de ontwerpen? Dan staat Nienke van Little Luna voor je klaar om bijvoorbeeld een kaartje volledig naar jouw wensen te ontwerpen. 


Ontdek puur vakmanschap met handgemaakte handtassen, vervaardigd uit hoogwaardige vegan materialen! Elk stuk is met liefde gemaakt, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Laat je stijl stralen met unieke ontwerpen, en geniet van de perfecte combinatie van elegantie en ethisch verantwoorde productie.


Laat je inspireren door de betoverende lichtjes die door deze kalebassen schijnen en verander je huis in een dromerig wonderland. Kalebassen zijn een specifiek soort gedroogde pompoen, Christine van C of Lights maakt met deze Kalebassen de meeste bijzondere lampen. Elke lamp tot aan de gegoten lampvoet is een uniek handgemaakt project.


Dit blog is geschreven door Jette Venne


Recente blogposts

Alles weergeven

1 commentaire


Het ziet er weer mooi uit al die creatieve mooie plaatjes!

Ik hoop ook weer een paar markten mee te doen met Keramaud: keramiek en handgemaakte edelsteensieraden (en schilderwerk...ik kan niet kiezen, vind alles heerlijk om te doen) Maar erg leuk om te zien hoeveel mensen mooie dingen bedenken en maken!!

Lieve groet

Maud

J'aime
bottom of page