Blog Pinterest Twitter Facebook Instagram

jwtwel

logo jwtwel
 

Omschrijving

jwtwel is Jeroen Wellens, een bevlogen grafisch ontwerper & illustrator.
Hij werkt vanuit zijn studio in de Gasfabriek in Deventer voor verschillende opdrachtgevers.Naast het ontwerpen van huisstijlen, identiteiten, logo’s, visitekaartjes, flyers en brochures
heeft hij een grote passie voor (hand)druktechnieken en het ambachtelijk vak.

Onderwerpen voor de verschillende illustraties haalt Jeroen uit de dagelijkse praktijk, geïnspireerd door een persoonlijke fascinatie voor verwonderen, eenvoud en een klare lijn. Zijn frisse en originele blik maken het werk van Jeroen herkenbaar en origineel. Het overgrote deel van de illustraties drukt Jeroen op de Risograph. De Risograph is een stencilmachine en de eerste kennismaking met dit apparaat was gelijk liefde op het eerste gezicht. Deze stencilmachine levert met al zijn tekortkomingen bijzonder levendig drukwerk op. Risodruk is vooral ook bijzonder groen, de inkten zijn van verantwoord geteelde soja en de machine gebruikt sjablonen gemaakt van bananenbladeren.

In combinatie met ongebleekt 100% recycled papier is het drukwerk dat Jeroen maakt onder het label jwtwel, bijzonder verantwoord, fris, origineel en stoer.

- Heb je een winkel en lijkt het je wat om jwtwel, op te nemen in je assortiment?

Neem voor whole sale contact op via: info@jwtwelwinkel.nl.

- Enthousiast en benieuwd wat jwtwel voor jou merk, product of onderneming kan betekenen? Kom een creatief kopje koffie drinken op de studio in de gasfabriek Deventer: info@jwtwel.nl.