top of page

zo 06 sep

|

Worpplantsoen, Deventer

Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen in Deventer

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen in Deventer
Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen in Deventer

Tijd en locatie

06 sep 2020, 11:00 – 19:00

Worpplantsoen, Deventer, 7419 Deventer, Netherlands

Over het evenement

Tijdens de zevende editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Deventer kan je COVID-19 proof genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!  

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt conform de laatste RIVM richtlijnen: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers.  Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Datum: zondag 6 september 2020 van 11:00 tot 19:00 uur Locatie: Worpplantsoen in Deventer Toegang: gratis Meer informatie: https://www.zeldzaammooi.com https://www.facebook.com/ZeldzaamMooi 

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.  

COVID-19 maatregelen V

olg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. 

Neem afstand en houd 1,5 meter afstand.  

Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. 

Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. 

Vermijd handcontact. 

Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Deel dit evenement

bottom of page