top of page

zo 05 jun

|

Antwerpen

Zeldzaam Mooi Markt Stadspark in Antwerpen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Stadspark in Antwerpen
Zeldzaam Mooi Markt Stadspark in Antwerpen

Tijd en locatie

05 jun 2022 11:00 – 06 jun 2022 18:00

Antwerpen, Rubenslei, 2018 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Het Stadspark in Antwerpen is de perfecte locatie voor een tweedaagse Zeldzaam Mooi Markt in het Pinksterweekend van 2022. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Wil je deelnemen? Schrijf je hier in.

Deel dit evenement

bottom of page