top of page

zo 26 mrt

|

Arnhem

Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem

Een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem
Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem

Tijd en locatie

26 mrt 2023, 11:00 – 18:00

Arnhem, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem, Netherlands

Over het evenement

Op zondag  26 maart 2023 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. 

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. 

Ook is er het Sonsbeek Lentefestival in het Sonsbeekpark en kan je op vijf horeca locaties genieten van live muziek met een Arnhems tintje. De artiesten spelen toegankelijke muziek die goed passen bij de sfeer van de lente!

Waar: Sonsbeekpark in Arnhem 

Wanneer: 26 maart 2023 van 11:00 tot 18:00 uur 

Toegang: gratis  

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Deel dit evenement

bottom of page