top of page

zo 10 jul

|

Zwolle

Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden in Zwolle

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden in Zwolle
Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden in Zwolle

Tijd en locatie

10 jul 2022, 11:00 – 18:00

Zwolle, 8012 Zwolle, Netherlands

Over het evenement

Tijdens de tweede editie van de Zeldzaam Mooi Markt in samenwerking met De Smaak van Zwolle kan je genieten van een ontspannen sfeer met muziek met Oscar Draait Plaatjes en de Akoestische Sfeermakers. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. De Akoestische Sfeermakers zorgen voor de muzikale omlijsting, waar nostalgie en sfeer met authentieke en historische-brocante rekwisieten samen komen. Dubbel genieten dus!

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 20 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt, de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers. 

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Wil je deelnemen? Schrijf je hier in.

Deel dit evenement

bottom of page