top of page

zo 24 apr

|

Zutphen

Zeldzaam Mooi Markt Laarstraat in Zutphen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Laarstraat in Zutphen
Zeldzaam Mooi Markt Laarstraat in Zutphen

Tijd en locatie

24 apr 2022, 11:00 – 17:00

Zutphen, Laarstraat, 7201 Zutphen, Netherlands

Over het evenement

De Laarstraat, eigenzinnig, creatief en kundig is de perfecte locatie voor drie keer per jaar een Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

De Akoestische Sfeermakers zorgen voor de muzikale omlijsting, waar nostalgie en sfeer met authentieke en historische-brocante rekwisieten samen komen. Genieten dus!

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet-alledaagse dingen in combinatie met de winkeliers en ateliers uit de Laarstraat maken deze markt zo bijzonder.

Wil je deelnemen? Schrijf je hier in.

Deel dit evenement

bottom of page