top of page

zo 29 nov

|

Havenkwartier

Zeldzaam Mooi Markt in Deventer

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt in Deventer
Zeldzaam Mooi Markt in Deventer

Tijd en locatie

29 nov 2020, 11:00 – 17:00

Havenkwartier, Zuiderzeestraat 2, 7411 MC Deventer, Nederland

Over het evenement

Op zondag 29 november 2020 staan meer dan 50 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt in winterse sferen. Het is een COVID-19 proof markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils. Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.

COVID-19 maatregelen Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. Neem afstand en houd 1,5 meter afstand.  Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. Vermijd handcontact. Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Deel dit evenement

bottom of page