top of page

zo 04 okt

|

Vismarkt

Zeldzaam Mooi Markt Groningen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Markt Groningen
Zeldzaam Mooi Markt Groningen

Tijd en locatie

04 okt 2020 11:00 – 17:00

Vismarkt, Vismarkt, Groningen, Nederland

Over het evenement

Op koopzondag 4 oktober is de twintigste editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een COVID-19 proof markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.

COVID-19 maatregelen Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. Neem afstand en houd 1,5 meter afstand.  Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. Vermijd handcontact. Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Deel dit evenement

bottom of page