top of page

ma 01 jun

|

Landgoed Klarenbeek

Zeldzaam Mooi Evenement Landgoed Klarenbeek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zeldzaam Mooi Evenement Landgoed Klarenbeek
Zeldzaam Mooi Evenement Landgoed Klarenbeek

Tijd en locatie

01 jun 2020, 11:00 – 17:00

Landgoed Klarenbeek, Kopermolenweg 16, 7382 BP Klarenbeek, Nederland

Over het evenement

Op maandag tweede Pinksterdag is de derde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement op het unieke en bijzondere Landgoed Klarenbeek. Het is een sfeervol evenement waar kunst, cultuur en natuur samenkomen met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. 

Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils op het Zeldzaam Mooi Evenement. Van handgemaakte en zelfontworpen illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten, zo zijn er demonstraties megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp, is er kinderschmink en zijn er verschillende workshops. 

Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een paar wel heel bijzondere en originele foodtrucks of strijk neer op één van de ontspannen terrassen van het Landgoed Klarenbeek.

Wil je deelnemen? Schrijf je hier online in.

Deel dit evenement

bottom of page