top of page

zo 20 nov

|

Maastricht

Sphinxmarkt in het Sphinxkwartier in Maastricht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sphinxmarkt in het Sphinxkwartier in Maastricht
Sphinxmarkt in het Sphinxkwartier in Maastricht

Tijd en locatie

20 nov 2022, 11:00 – 18:00

Maastricht, Petrus Regoutplein, 6211 AS Maastricht, Netherlands

Over het evenement

De Sphinxmarkt is er om te ontdekken, maar ook om mensen te verbinden en te vermaken. Als culturele hotspot waar jonge mensen van alle leeftijden bij elkaar komen, is dit voormalig industrieel gebied vooral eigenwijs en bovenal altijd in ontwikkeling. Je vindt er de beste films, goede muziek, lekker eten en drinken, fijne slaapplekken, bijzondere architectuur, kwaliteitsvolle maakindustrie, toffe street art en eigenzinnige natuur.

Het hart van de markt vindt plaats achter het Eiffelgebouw en spreidt zich verder uit door het gebied. De Sphinxmarkt is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils, van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Verder zullen de ondernemers uit het Sphinxkwartier zich gaan presenteren. Zij verzorgen ook de randprogrammering zoals muziek, film en andere vormen van entertainment. Kijk voor meer informatie, verschillende deelnemers en de programmering op Sphinxmarkt

Wil je deelnemen? Schrijf je hier in.

Deel dit evenement

bottom of page