Blog Pinterest Twitter Facebook Instagram

Betaalmiddelen

Je betaalt je bestelling veilig in één keer met de volgende betaalmiddelen:

Acceptgiro/AfterPay
Dit is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je ontvangt van AfterPay per e-mail een acceptgiro voor je bestelling. Deze acceptgiro kun je op de gebruikelijke wijze invullen en bij je bank afgeven. Ook kun je deze acceptgiro via telebankieren of internetbankieren voldoen. Je hoeft pas te betalen als je de bestelling hebt ontvangen. AfterPay voert volledig achteraf het betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een ander betaalmiddel. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bank transfer (bank overschrijving)
Je kunt het factuurbedrag ook overmaken op rekeningnummer 15.95.08.355 t.n.v. Zeldzaam Mooi B.V in Apeldoorn. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden, zo kunnen wij je betaling snel en correct afhandelen.

Creditcard(Visa en MasterCard)
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast nadat je je bestelling hebt ontvangen.

iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Hiermee kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje in je winkelwagentje. 

               Banktransfer           Credit Card         Visa        Ideal