Het kabinet heeft alle evenementen tot en met 1 juni 2020 verboden. Evenementen vanaf 2 juni 2020 gaan vooralsnog door. Mocht hier verandering in komen, dan verplaatsen wij het desbetreffende evenement, markt of festival in overleg met de gemeente en/of locatie naar een andere datum in 2020.

Zeldzaam Mooi organiseert verschillende evenementen, markten en festivals met respect voor natuur, cultuur en mens op bijzondere locaties door heel Nederland. Wij willen bezoekers laten genieten van markten, evenementen en festivals die iets bijdragen aan de omgeving, in plaats van ten koste gaan van de omgeving.

 

Denk hierbij aan een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, aangevuld met landelijke kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op de Zeldzaam Mooi markten, evenementen en festivals vind je unieke en bijzondere handgemaakte en zelfontworpen producten en diensten. 

Kunstenaar Oscar Prinsen is onze huis DJ en heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van oude plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi evenementen, markten en festivals zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. 

Tijdens de evenementen, markten en festivals is er altijd genoeg te zien, te proeven en te beleven. Zo zijn er demonstraties, workshops en verschillende activiteiten voor jong en oud. Kortom zeldzaam mooie evenementen, markten en festivals voor inspiratie, creatie en demonstratie voor het hele gezin!

Wil je deelnemen aan een Zeldzaam Mooi Markt, Evenement of Festival? Schrijf je online in via het menu deelnemen.

Verwonder het publiek met je podiumkunsten op de open podia tijdens Zeldzaam Mooi Evenementen, Markten en Festivals! 

Als muzikant, artiest of amateur kun je je vooraf hier inschrijven voor het open podium op het Zeldzaam Mooi Evenement, Markt en Festival. Treedt vrijblijvend op, test je podiumkunsten en voel je vrij om een vrije gift van het publiek te ontvangen. Op het event staat een tent met een afmeting van 4,50 m x 3.00 m, met afhankelijk van het weer maximaal drie dichte zijkanten. Er is stroom aanwezig, maximaal 2 x 220 V aansluitingen. Voor het open podium staat een groot krijtbord met krijtstiften, waar je vanaf 11:00 tot 17:00 of 19:00 uur je podiumkunsten kunt laten zien. Schrijf je naam en/of tekst op het krijtbord en verwonder het publiek!

© 2020 Zeldzaam Mooi | KvK 60857102 | BTW NL001645777B77  | info@zeldzaammooi.com